Högtider Högtider
Äggjakten Malmö 2018
Foto: Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Äggjakten Malmö 2018

Spara till din kalender
Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Hotel med Big Slap-Biljetter, middagar och bruncher? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut vart i Malmö våra påskharar har gömt dem... Den 29 Mars går den stora äggjakten av stapeln!

Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post i Göteborg under 2013, där Göteborgarna gick ur huset för att leta gyllene ägg – som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter... I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland.

Äggen kommer att gömmas runt om i hela stan och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor.

SAVE THE DATE
29 Mars klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan tills alla äggen är upphittade. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel Big-Slap biljetter, hotellnätter och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris. (Psst. Nytt för i år är att du kan uppdatera ditt pris, mer information om detta på äggjaktsdagen!)

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Malmös största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet på Facebook och tagga bilden med #Egghunt2018 samt vilket nummer ditt ägg har.

MORNING ROUTINE
Vill man ha lite extra mys och pepp har du möjlighet att starta din äggjaktsdag med kaffe, godsaker och en karta innan du ger dig ut på äggjakt i Malmö. Oh yes, you're in for a ride!

...AND SOME LAST INFORMATION
Tävlingen är en del av Clarion Hotels marknadsföring. Clarion Hotel förbehåller sig därför rätten att använda sig av namn och bilder på och av tävlingsdeltagare imarknadsföringssammanhang. Genom att delta i tävlingen medger du att du godkänt tävlingsvillkoren. Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om. För mer information, läs våra Tävlingsregler här: https://goo.gl/yc89Xh

Är DU redo? Det är vi!
Varma påskiga hälsningar från Clarion Hotel & Congress Malmö Live & Clarion Collection Hotel Temperance

#ClarionEggHunt2018
Arrangör